J.f.Kreus Pahansuopuutta vastaan, oikeudenmukaisuuden puolesta.

Mitä norsu minusta ajattelee - Hävettää olla ihminen

  • Ku Klux Klan - Suomi
    Ku Klux Klan - Suomi

Mitä norsu minusta ajattelee, kun ihmiset tekevät kaikenlaista? Olen ihminen, siis samanlainen kuin muut ihmiset.

Ihmiset ovat päästään sekaisin, puolin ja toisin... ja media repii otsikoita. Yksi hörhö sekoilullaan saa aikaiseksi sen, että kaikki leimataan samaan kastiin. Onko Suomi nyt tuollainen, ovatko kriittisesti mieltään ilmaisevat kaikki tuollaisia, ovatko kaikki norjalaiset Breivikin kaltaisia... niinpä niin. Paikalla tietysti kuvaajat ja toimittajat... vaan miksi ei poliisia ottamassa kyseistä häirikköä talteen.

Hävetään siis kaikkien hörhöjen tekemisiä... kun joku voi luulla, että kaikki ovat samanlaisia hörhöjä. Kyllä hävettää olla suomalainen, hävettää olla krtiittinen, hävettää olla eurooppalainen, hävettää olla ihminen.

Hävetään kaikki yhdessä.

Yleistäminen, jos mikä, on suurinta typeryyttä mitä ihminen ajattelussaan voi tehdä. Yleistäminen on rasismia.

 

"Amerikkalaislehdet uutisoivat Lahden väkivaltaisuuksista – Ku Klux Klan –kuva leviää maailmalla"

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443226484746.html

"– Henkilökohtainen viestini on se, että hävettää olla suomalainen. Kyllä tämä oli kolhu Suomen maineelle, kun asia on huomioitu näkyvästi kansainvälisessä mediassa, Pakkasvirta sanoi."

 

Jotta en häpeäisi olla tekemättä mitään Suomen, kansan, tulevaisuuden puolesta, jotta en häpeäisi, että kunnioittaisin isovanhempieni panostusta itsenäisen Suomen ja hyvinvointiyhteiskunnan puolustamiseksi ja rakentamiseksi, kun menossa oleva "Rajat auki" -politiikka tekee tyhjäksi kaiken... niin annan tukeni erilaisille rauhanomaisille mielenilmauksille ja mielenosoituksille "Rajat auki" -politiikkaa vastaan.

Ajatelkaa minkälaisessa maassa Suomen kansa joutuu elämään, kun "pakolaisetkaan" eivät tänne halua. Mitähän se norsu miettii?

AFP haastatteli muun muassa 22-vuotiasta Muhammedia, joka oli ensin matkannut Torniosta Helsinkiin, mutta palannut Tornioon päästäkseen takaisin Ruotsiin.

- Voit kertoa maailmalle, että vihaan Suomea. Täällä on liian kylmä, ei ole teetä, ei ravintoloita, ei baareja eikä ketään kaduilla, ainoastaan autoja, Muhammed kritisoi.

Samaan mielipiteeseen yhtyi takaisin Etelä-Ruotsiin haluava noin 15 irakilaismiehen ryhmä.

- Suomi ei ole hyvä maa, miehet kommentoivat AFP:lle.

Iltalehti uutisoi torstaina, että irakilaiset varoittavat toisiaan Suomesta myös suositulla Facebook-sivulla.

- Älkää tulko! Tilanne täällä on enemmän kuin sairas. Täällä on turvallista, mutta kylpyhuoneet ovat likaiset, ja vaatteet ja ruoka ovat erittäin kalliita. Ruokaa saa hirvittävän vähän - edes vauva ei tulisi kylläiseksi, Irakista tulleet Ali, Karar ja Ali sanovat Helsingin Narinkkatorilla kuvatulla videolla arabiaksi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092620420344_uu.shtml

 

Hävetkää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat