J.f.Kreus Pahansuopuutta vastaan, oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kysely - Voisiko Suomi ottaa lisää pakolaisia?

  • Kysely - Voisiko Suomi ottaa lisää pakolaisia?
  • Palautetaanpa mieliin YLE:n kysely 11.5.2016 "Voisiko Suomi ottaa lisää pakolaisia"... nyt, kun valhemedia on uutisoinut Amnestyn provokatiivisesta ja härskin valheellisesta "maailmanlaajuisesta" kyselystä, jonka tulos antaa ymmärtää jotain ihan muuta. YLE:n avoimessa kyselyssä 90,22% kyselyyn osallistuneista vastasi, että "Suomi ei voi ottaa lisää pakolaisia!"

    http://yle.fi/ylex/uutiset/etusivu_kysyy_voisiko_suomi_ottaa_lisaa_pakolaisia/3-7985250

    Huomio tulee kyselyssä jälleen kerran kiinnittää sanaan "pakolainen". Mikäli kyselyssä olisi kysytty "Voisiko Suomi ottaa lisää elintasopakolaisia", niin kyselyn lopputulos olisi ollut lähempänä 100%:ia, että "Ei missään nimessä!".

  • Amnestyn "maailmanlaajuista kyselyä" esimerkiksi MTV uutisoi otsikolla "Amnesty: 80 prosenttia ihmisistä olisi valmis ottamaan pakolaisia maahansa". Uutinen on nyt poistettu. Kyseinen uutinen löytyy tällä hetkellä esim. Ampparit -uutishakupalvelusta: http://www.ampparit.com/haku?q=Amnesty

  • MTV:n uutislinkki, joka uutinen nyt poistettu: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/amnesty-80-prosenttia-ihmis...

  • Suomeen saapui vuoden 2015 aikana 32 476 turvapaikanhakijaa, joista sotaa pakenevia syyrialaisia oli 877. Lähes kaikki muut olivat elintasopakolaisia; Irakista 20.485, Afganistanista 5.214, Somaliasta 1.981 ja muista turvallisiksi luokiteltavista maista. Suomen Maahanmuuttovirasto on luokitellut 17.5.2016 myös Afganistanin, Irakin ja Somalian turvallisiksi maiksi, joka tulkinta mukailee nyt muiden EU-maiden linjaa ja olisi pitänyt olla päivitettynä kuntoon jo vuosia sitten.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat